Inloggen
Registreren
Wachtwoord vergeten?

 
gepubliceerd op 19-01-2012

Installatiebedrijf en Ingenieursbureau Koldijk B.V. heeft haar kantoorpand in Zwolle fors aangepakt.Kantoor Installatiebedrijf en Ingenieursbureau Koldijk B.V.

Kantoor Installatiebedrijf en Ingenieursbureau Koldijk B.V.

RT0311.actueel.koldijk.jpg

Installatiebedrijf en Ingenieursbureau Koldijk B.V. heeft haar kantoorpand in Zwolle fors aangepakt. Directeur Theo Ockhuijsen: ‘Ons gerenoveerde pand laat zien dat dit mogelijk is zonder technische hoogstandjes. Onze filosofie: duurzaamheid moet realiseerbaar, haalbaar en betaalbaar zijn.’
 
Niet alleen aan de buitenzijde, maar vooral in het interieur is het kantoorpand drastisch gerenoveerd. Hierbij stond voorop dat Koldijk als bedrijf graag transparant wil zijn. Om die reden is 250 vierkante meter uit het dak gezaagd voor daglichttoetreding. Op die manier is binnen veel lichte en open ruimte gecreëerd.
Installatiebedrijf en Ingenieursbureau Koldijk B.V. zit in een voormalig bedrijfsverzamelgebouw van circa 5000 vierkante meter, dat stamt uit de jaren zeventig van de vorige eeuw. Het pand is volledig gestript en vervolgens voorzien van onder andere een gevel- en energiemanagementsysteem. Daardoor ging het pand van energielabel F naar het meest energiezuinige label A. Bij de renovatie is ook rekening gehouden met Het Nieuwe Werken, waardoor er zo’n 30 tot 40 procent meer medewerkers kunnen werken. 


Overige in Actueel