Inloggen
Registreren
Wachtwoord vergeten?

 
gepubliceerd op 19-01-2012

Nieuwe beurs: Renovatie 2012Noteer 6 tot en met 8 maart 2012 alvast in uw agenda voor Renovatie 2012, de eerste nationale vakbeurs voor iedereen die zich met renovatie bezig houdt. Omdat de renovatiemarkt belangrijker wordt en groeiend is. Maar dat wisten wij van RenovatieTotaal natuurlijk al!
 
VNU Exhibitions Europe introduceert Renovatie 2012, die in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch wordt georganiseerd. De beurs wil graag een nationaal platform zijn voor professionals, maar in feite is iedereen welkom die betrokken is bij het renoveren van woningen en andere gebouwen.
Renovatie is in het leven geroepen samen met onder andere J.E. Stork Air, Duco Ventilation & Suncontrol, FAAY wanden/plafonds, Eemshout Prefab, Knauf, Sto Isoned, Rockwool, Attema, Van de Vin ramen en kozijnen, Lamikon, Wienerberger, Bribus keukens, Isobouw innovatie in isolatie en Houtkonstruktie Nederland. Zij vertegenwoordigen alle renovatiecomponenten voor een woning of gebouw. Bedrijven die meedoen aan de beurs moeten een aantoonbare focus op renovatie hebben.
Er worden – naast de ‘losse’ producten - diverse renovatieconcepten gepresenteerd in de vorm van inspirerende exposities en informatieve seminars. Het exposantenaanbod van Renovatie 2012 is breed, doordat de vraag ook de gehele bouwkolom bereikt.

Informatie voor exposanten: Dave Refoealoe, VNU Exhibitions Europe, 030 – 295 2903.
Verdere informatie:
www.renovatiebeurs.nl 


Overige in Actueel