Hoegroenismijnkozijn.nl

Artikel delen

De keuze voor het juiste kozijn scheelt de woningeigenaar aanzienlijk in de onderhoudskosten. Een goed isolerend kozijn zorgt bovendien voor een aanzienlijke besparing op het energieverbruik. Verweij Houttechniek introduceerde voor een goede keuze de website Hoegroenismijnkozijn.nl.

Met het Convenant Energiebesparing Corporatiesector onder de arm, kan de woningeigenaar in de toekomst meeprofiteren van de energiebesparende eigenschap in de vorm van een verhoogde huursom. Daarnaast speelt natuurlijk een verhoging van het wooncomfort mee. Maar hoe groot is de mogelijke besparing op het energieverbruik eigenlijk? En wat is de winst in de beperking van de onderhoudskosten? Hoe hoog zijn de meerkosten ten opzichte van ‘reguliere kozijnen’ en wat is het rendement hierop? De afgelopen jaren is hier intensief onderzoek naar gedaan door diverse onafhankelijke specialisten, onder meer door TNO.
Verweij Houttechniek, fabrikant van houten gevelelementen, introduceerde de website Hoegroenismijnkozijn.nl. Hierop wordt door enkele eenvoudige kengetallen op basis van een referentiewoning getoond wat de te behalen winst is met Lamikon LonglLife kozijnen ten opzichte van reguliere tropisch hardhouten kozijnen.

Standnummer: 05.E018