Compleet voorgemonteerde bergingen

Artikel delen

Compleet voorgemonteerde bergingen
Vooral als er gerenoveerd moet worden waarbij bewoners in hun woning blijven, is snelheid geboden. Ook bij het (her) plaatsen van een berging. Linnea – producent van volledig in de fabriek voorgemonteerde bergingen – kan uitkomst bieden.

Behalve de woning zelf, kan het bij renovatie ook noodzakelijk zijn de berging aan te pakken. En soms is deze zo slecht dat het eenvoudiger is de oude berging te slopen en deze te vervangen door een compleet nieuwe berging. Linnea levert de EcoTrendline Berging: een berging die helemaal compleet als unit wordt geplaatst, mét alle voorzieningen zoals epdm dakbedekking, deuren en kozijnen, beglaasd en afgeschilderd, alle deurbeslag afgemonteerd, elektra-installatie, enzovoort. Daarbij plaatst het bedrijf de complete bergingen zelf, op de fundering, eventueel met een torenkraan over de woonblokken heen, en met gecertificeerde hijsmiddelen.
De bergingen zijn in vele soorten, maten en kleuren leverbaar. Afwerkingsmogelijkheden zijn bijvoorbeeld LinnWood ClearChoice rabatdelen of verticale latten, met Eternit sidings, met Woodrock bekleding, met metselwerk of met stucwerk. De bergingen hebben tevens het Certificaat Politie Keurmerk Veilig Wonen.

Linnea Bouwsystemen, Schagen, (0224) 290 113, www.linea.nl

Alles over de sector als eerste in jouw mailbox?

Abonneer je op de gratis RenovatieTotaal nieuwsbrief.