Veilig werken met tape in asbestsanering

Artikel delen

Asbest is levensgevaarlijk wanneer asbestvezels vrijkomen en worden ingeademd. Werknemers in de asbestsanering moeten dan ook extreem veilig te werk gaan. Deltec Tape introduceert een aantal kwalitatief hoogwaardige duct tapes speciaal voor de asbestsanering.
 
Deze speciale duct tapes hebben een ijzersterke kleefkracht. De duct tape laat niet los, waardoor er geen asbestvezels in de buitenlucht terecht komen. Zo kan men veilig werken. Deltec Tape Asbest is ideaal voor het maken van containments. Deze plastic cabines worden gebruikt om direct vrijgekomen asbestvezels af te zuigen en op te vangen in filters. Zelfs bij zware onderdruk behoudt Deltec Tape Asbest haar kleefkracht. Ook voor het dichtplakken van asbestzakken en overalls is Deltec Tape Asbest een veilige keuze. De tape is eenvoudig met de hand te scheuren, zelfs met handschoenen aan. Deltec Tape Asbest heeft bovendien een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.
 
Wiltec B.V., Uden, (0413) 24 44 44, www.deltectape.nl; www.wiltec.nl