WTW-unit met Passiefhuis certificaat

Artikel delen

De CKL HR-WTW units van Wolf Energiesystemen zijn ontworpen voor energiebesparing, een optimale TCO en een goed binnenklimaat. De serie voldoet aan de VDI 6022 hygiëne richtlijn, ruimschoots aan Eurovent energielabel A en het strengere RLT energielabel A+. De luchtsnelheid bedraagt tussen de 1,45 en 1,73 m/s (klasse V1 of V2). Dankzij de ruim geselecteerde EC ventilatoren wordt naast een hoge externe druk en laag geluidsniveau,  elektrische vermogensklasse P1 behaald. De EC ventilatoren voldoen ook aan de ERP 2015 energienorm. De zeewaterbestendig aluminium tegenstroomplatenwisselaar behaalt warmteterugwinningsklasse H1 eenvoudig. De CKL serie komt daarmee in aanmerking voor de EIA 2014 regeling. Om de energiebesparing verder te benadrukken is de CKL-iV/iH-3000 nu voorzien van het Passiefhuis certificaat. Deze unit is gecertificeerd op 2480 m3/h bij een maximaal verbruik van 0.43 W/(m3/h) bij 281 Pa.
 
Informatie: www.wolf-energiesystemen.nl