Nieuwe serie luchtbehandelingkasten

Artikel delen

Het leveringsprogramma van Wolf Energiesystemen wordt verder uitgebreid met de AHU TE luchtbehandelingkasten. De AHU TE is seriematig aan de buitenzijde voorzien van een hoogwaardige poedercoating, naar keuze in de kleur RAL 9006 (een grijstint) of RAL 9016 (Verkeerswit). Overige RAL kleuren, inwendige coating of een C5M offshore coating zijn optioneel leverbaar. De buitenluchtaanzuig- en filtersectie zijn standaard inwendig voorzien van RVS binnenbeplating. De AHU TE kan geleverd worden in hygiëne-uitvoering volgens VDI 6022 of het nog strengere DIN 1946-T4 (standaard met TÜV-certificaat). Daarnaast kan worden gekozen voor de volgende uitvoeringen: zwembad, adiabatische koeling, geïntegreerde koudetechniek, keukenafvoerunit en als dakcentrale: compleet met verwarmingstechniek, zonne-energiesystemen en/of warmtepompen. De serie is Eurovent gecertificeerd. 
 
Informatie: www.wolf-energiesystemen.nl