Slagvast geluidabsorptieplaat

Artikel delen

De IVI-Akoestiekplaat is een 10 mm dikke slagvaste absorptieplaat. Deze plaat is op een houten regelwerk balvast. Dit is getest volgens de normen van het NOC/NSF.
 
Het product is gemaakt van 100 procent polyester zonder chemische bindmiddelen of toeslagstoffen en is volledig te recyclen. De IVI-Akoestiekplaat is gemakkelijk en zeer prettig verwerkbaar. Het materiaal kan met een zaag op maat worden gemaakt. Het materiaal is moeilijk ontvlambaar en heeft ook nog eens uitstekende thermische isolatiewaarden. De IVI-Akoestiekplaat wordt standaard geleverd in lichtgrijs of antraciet.
Voor projecten vanaf 70 m2 kan de plaat in RAL-kleur worden geleverd, altijd gemêleerd met 5 procent zwarte vezels. Voor een luxe en zachte uitstraling kan de IVI-Akoestiekplaat worden voorzien van wol- of polyestervilt. Voor grotere projecten kunnen de platen zelfs in elke gewenste uni kleur worden gemaakt.
 
Nevima B.V.: hal 7, standnummer D114