Horizon verbreed

Artikel delenATAG Heating, fabrikant en leverancier van hoogwaardige cv-toestellen en zonne-energiesystemen, wordt onderdeel van Ariston Thermo, een wereldspeler op het gebied van verwarming en warmwaterbereiding.

Met merken als Ariston, Elco, Chaffoteaux en Racold. ATAG is opgericht in 1948, biedt werk aan 170 medewerkers en beschikt over een productielocatie in het Gelderse Lichtenvoorde. Daar worden zuinige, hoog rendement-  en milieuvriendelijke cv-ketels met de laagste uitstoot geproduceerd, zowel voor de particuliere als de zakelijke markt. Carl Berlo, CEO ATAG Heating: ‘Onze productportfolio, merk, positionering en financials zijn sterk en sluiten naadloos aan bij de hoge ambities van Ariston. Wij blijven voor de lange termijn de beste cv-ketel ontwikkelen, produceren en verkopen die verkrijgbaar is.’ Ariston Thermo streeft naar energie-efficiency. Dit komt tot uiting in een constante stroom van nieuwe oplossingen, gebaseerd op duurzame energiebronnen zoals zonne-energiesystemen en warmtepompen. Daarnaast wordt dagelijks gewerkt aan de efficiëntieverbetering van de traditionele producten (zoals cv-ketels en warmwatertoestellen) en investeringen in projecten gericht op de toekomstige energietoepassingen. Het onderliggende doel is het bieden van een optimale combinatie van comfort, energiebesparing en zorg voor het milieu.

Informatie: www.atagverwarming.nl