Waterdicht betegelen van badkamers

Artikel delen


iSOX heeft een volledig assortiment aan producten om ruimtes 100 procent waterdicht te maken, vóórdat er getegeld of gepleisterd wordt. Het bedrijf hanteert daarbij het motto ‘hoe maak je het een aannemer zo eenvoudig mogelijk’.
 
De iSOX bouwplaten zijn bijvoorbeeld een snelle en kostenefficiënte oplossing met waterdichte en isolerende eigenschappen. Deze innovatieve elementen zijn ideaal als ondergrond voor de betegeling of bepleistering van muren en vloeren. Ze zijn vooral bedoeld voor vochtige ruimtes zoals badkamers en keukens. Naast de gecementeerde bouwplaten, toiletkits, badombouwen, design en hoekelementen en douchebodems met geïntegreerde afvoer, is het assortiment onlangs uitgebreid met iSOX waterdichte doeken en (waterdichte) ontkoppelingsmatten. Het waterdichte doek is een barstoverbruggende afdichtingsmat van 0,50 mm dik uit zacht polyethyleen, die aan beide zijden is voorzien van een speciaal vliesweefsel voor een doeltreffende verankering in de tegellijm. Om de gecertificeerde mat gemakkelijk te kunnen snijden, is het doek voorzien van een snijraster. Er zijn bovendien tal van accessoires om het doek te bevestigen en de naden waterdicht te maken.
 
iSOX, Desselgem – Waregem (B), + 32 (0)56 70 66 61, www.isox.be