Klimaatcomfort in Leontien’s inloophuis

Artikel delenIn Zevenhuizen wordt gewerkt aan de realisatie van het Leontienhuis, een inloophuis voor jonge mensen met een eetstoornis en hun naasten. Het is een initiatief van oud-wielrenster Leontien Zijlaard-van Moorsel. De renovatie van de vervallen boerderij wordt belangeloos ondersteund door tientallen partijen, waaronder NIBE Energietechniek B.V. Om het klimaatcomfort in de monumentale boerderij tegen de laagst mogelijke energiekosten te waarborgen, werd gratis een energiezuinige NIBE SPLIT lucht/water warmtepomp ter beschikking gesteld. Marketing Manager Mariëlle van Gils: ‘De visie van NIBE richt zich op het creëren van ongeëvenaarde oplossingen op het gebied van duurzame energie. Daarmee willen we de wereld van morgen beter maken dan die van vandaag.’ Die filosofie past helemaal bij het Leontienhuis, voortgekomen uit de persoonlijke ervaring met eetstoornissen van de ex-wielrenster.

Meer informatie: www.leontienhuis.nl