Verven met de handen vrij

Artikel delen

De Paintgripper is een eenvoudig hulpmiddel om al het verfwerk makkelijk, veilig en professioneel aan te pakken. Door twee zuignappen is de Paintgripper met één beweging veilig tegen elk glad en niet-poreus oppervlak vast te zetten.
 
Door het vastzetten van de Paintgripper op het gladde oppervlak, blijven de handen vrij om veilig te schilderen, bijvoorbeeld kozijnen. Er is geen gevaar meer om de pot verf van de ladder te stoten. Eventueel neerzetten is veilig door de brede ondersteuning. Het hulpmiddel is geschikt voor verfblikken van maximaal 1 liter.
De Paintgripper heeft twee kwasthouders voor meerdere kwasten én een plek om dunne penselen te bergen. Een uniek afstrijkhulpmiddel (scrape wire) zorgt ervoor dat overtollige verf van de kwast afgestreken kan worden, zodat dit niet aan de rand van het verfblik hoeft te gebeuren. Dus ook geen vieze handen meer als het deksel weer op de verfbus gedrukt moet worden. Het hulpmiddel heeft een robuuste handgreep voor het makkelijk en veilig verplaatsen, ook op de ladder.
De lichtgewicht Paintgripper (360 gram) is verpakt in een presentatiebox, inclusief twee afstrijkhulpmiddelen en een elftalige gebruikershandleiding.
 
MPE Techniek B.V., Maasdijk, (0174) 528 077, www.paintgripper.com