IsoBouw introduceert een nieuw profielsysteem voor de zolderisolatie SlimFix Deco

Artikel delen

Al enkele jaren levert IsoBouw voor het na-isoleren van zolders het zeer succesvolle product SlimFix® Deco. Dit snel, eenvoudig en luchtdicht verwerkbare systeem kent veel enthousiaste gebruikers. Om de voorsprong op alternatieve systemen verder uit te bouwen introduceert IsoBouw een nieuwe generatie met een verdere optimalisatie in verwerkingssnelheid en esthetische afwerking.

Het meest kenmerkende aan de Deco-klikprofielen zijn de softstrips waarmee de zolder luchtdicht wordt geïsoleerd zonder dat hiervoor extra handelingen nodig zijn. Met de nieuwe strips zijn bovendien grote zaagtoleranties mogelijk bij het op lengte zagen van de isolatieplaten, hetgeen de verwerking vereenvoudigt. De Deco-klikprofielen maken de esthetische afwerking mooier en gemakkelijker.

Klik hier voor meer informatie