Nieuwe generatie werkbroeken beschikbaar

Artikel delen

In september heeft Snickers Workwear een nieuwe generatie werkbroeken gelanceerd. Na meer dan twee jaar intensieve productontwikkeling komen de eerste exemplaren van de nieuwe RuffWork en FlexiWork werkbroeken beschikbaar. Het is de grootste productlancering sinds de ontwikkeling van de 3-serie werkbroek tien jaar geleden en vormt het hoogtepunt van het 40 jarig jubileum.  

Meer dan twee jaar is gewerkt aan de ontwikkeling van de nieuwe werkbroeken. Er is uitgebreid vooronderzoek gedaan om een optimaal product te ontwerpen. Vakmensen die elke dag werkkleding dragen zijn uitvoerig geïnterviewd, hebben deelgenomen aan intensieve workshops en hebben samen meer dan 200 weken de werkbroeken in de praktijk getest. 

De nieuwe werkbroeken volgen een compleet nieuw concept waarbij elke werkbroek is ingedeeld in een familie die is ontworpen met een specifieke beroepsgroep in gedachte. Zo sluit elke broek naadloos aan bij de functionaliteit die nodig is. 

De eerste twee families die gelanceerd worden heten RuffWork en FlexiWork en hebben een volledig vernieuwde pasvorm die nog meer comfort biedt. Elke broek is heeft tot drie verschillende versies zodat de gebruiker zelf kan kiezen welke aanvullende opties nodig zijn.

De RuffWork broeken zijn ontwikkeld voor zwaar werk, ze zijn zeer slijtvast en volgen het lichaam bij veel knielen en opstaan. Ze zijn voorzien van sterk Cordura® 1000 materiaal en het nieuwe KneeGuard Pro systeem waardoor kniebeschermers altijd op de juiste plek terechtkomen bij het knielen. Er is ook een denimvariant voor de liefhebbers van jeans.

FlexiWork broeken zijn ontwikkeld voor beroepen waarbij flexibiliteit en bewegingsvrijheid belangrijk zijn. Deze high-tech broeken zijn op het lichaam afgestemd (body-mapped design) en gemaakt van sterk stretchmateriaal dat lichtgewicht aanvoelt en de spanning rondom de benen vermindert.

De RuffWork en FlexiWork werkbroeken zijn vanaf 1 september verkrijgbaar bij meer dan 400 dealers van Snickers Workwear. 

Klik hier voor meer informatie