Aluminium kozijnen voor renovatie en nieuwbouw

Artikel delenIn Nederland is FINSTRAL actief op zowel de renovatie- als nieuwbouwmarkt. ‘Wij leveren uitsluitend A-kwaliteit producten met de beste certificeringen en geschikt voor de nieuwe 0,4 epc-norm’, zegt Jarl van Dam. Neem bijvoorbeeld het FIN-Project aluminium kozijn.
 
Het FIN-Project kozijn is het aluminium paradepaardje van FINSTRAL, zegt Jarl van Dam. ‘Geschikt voor een epc van 0,4 en zowel voor renovatie als nieuwbouw. Wat betreft de isolatiewaarden is er op dit moment geen beter kozijn te verkrijgen in Nederland. Dat komt door de kunststof kern en de aluminium bekleding, waardoor het de mooie uitstraling van aluminium heeft, maar de isolerende eigenschappen van kunststof. Een ijzersterke combinatie.’
De kozijnen zijn te combineren met de FIN-Project deurenlijn, binnenzonwering en nova-line vleugels waardoor je aan de buitenzijde geen kader meer ziet. Ook is de combinatie met het Vista-systeem mogelijk, gericht op grote glasvlaktes waarbij de tussenstijlen zo smal mogelijk zijn. ‘Zo oogt het als één bijzonder strak geheel.’ Aannemers profiteren op verschillende manier van FINSTRAL. Niet alleen koopt de aannemer direct bij de producent, maar het bedrijf ontzorgt van A tot Z, van inmeten tot het monteren en de communicatie met de opdrachtgever. In de showroom in Apeldoorn kunnen particulieren, aannemers en andere geïnteresseerden in 350 vierkante meter showroom alle mogelijkheden zien die FINSTRAL biedt.
 
FINSTRAL B.V., Apeldoorn, (055) 538 00 60, www.finstral.nl