Vertegenwoordiging in Nederland

Artikel delenRupes S.p.A is een Italiaans familiebedrijf dat veel aan productinnovatie doet en (wereldwijde) marktleider is op het gebied van professionele elektrisch- en perslucht aangedreven schuurgereedschap, accessoires en afzuigsystemen. Rupes  Nederland en WSB Finishing Equipment hebben elkaar gevonden en per 1 september 2015 gaat WSB de distributie voor de Nederlandse markt voeren voor de schilders- en de industriebranche.
 
Rupes staat voor de vereenvoudiging van het werk en een verhoging van de prestaties. De focus ligt op het fabriceren van producten die voldoen aan uitgebreide veiligheidsregels en aan een optimale ergonomie: dát is de basis voor iedere Rupes productinnovatie. De afgelopen jaren heeft Rupes Nederland zijn distributie hoofdzakelijk op de schilderbranche en ‘detailing’ gericht, terwijl het programma van Rupes in de overige landen van Europa veel breder wordt toegepast. Het bedrijf heeft namelijk ook een uitgebreide productrange voor onder meer de industrie-, de automotive- en de jachtbouw-branche. Met WSB als distributiepartner verwacht het bedrijf in de komende jaren een sterke groei te realiseren in de genoemde markten, waar WSB al jaren prominent aanwezig is. Het programma van Rupes sluit naadloos aan op de merken en producten die WSB in haar programma voert, hierdoor zullen de bedrijven elkaar versterken.
 
WSB Benelux, Utrecht, (030) 241 41 55, www.wsb-benelux.eu