Voorkom inloopvuil via de schoenzolen

Artikel delenDe Curtain-Wall TackMat bevat 60 genummerde kleeflagen in een herbruikbaar frame en maakt korte metten met de verspreiding van gruis en stof via de schoenzolen en rollend materieel.
 
Deze maatregel past niet alleen in de wetgeving rondom fijnstof, maar ook bewijst de professional hiermee de opdrachtgever een grote dienst door de rest van het gebouw schoon te houden. Sinds de wetgeving rondom de verspreiding van fijnstof is aangescherpt, kent de renovatiebranche veel effectieve maatregelen. Een ervan is de compartimentering van de ruimte, bijvoorbeeld door middel van het Curtain-Wall afschermsysteem. De Curtain-Wall TackMat is daarop een nuttige aanvulling: bij het in- en uitlopen houdt deze kleefmat 90 procent van het inloopvuil vast.
De TackMat is bovendien representatief. Opdrachtgevers stellen het immers op prijs als er rekening wordt gehouden met hun woon- en werkomgeving. Daarbij biedt de TackMat ruimte voor de bedrijfsnaam en een logo, ofwel een (extra) reclamemogelijkheid. De Curtain-Wall TackMat is onderdeel van het Curtain-Wall stofdichte afschermsysteem. Het assortiment is verkrijgbaar bij professionele bouwmarkten, ijzerwarengroothandels en schildergroothandels.
 
Primaverde BV, Waalwijk, (0416) 82 02 48, www.primaverde.nl