‘Brug’ tussen cv-circuit en boiler

Artikel delen

Met de Aqua Load 110 introduceert Remeha een compleet plug-and-play boileroplaadsysteem dat alle functies regelt tussen het cv-systeem en de tapwaterboiler. Dit systeem levert in combinatie met de Remeha boilervaten grote hoeveelheden warm water. Niet alleen ontzorgt het systeem de installateur, het garandeert ook een snelle en eenvoudige installatie. Doordat pomp, ventiel, sensoren en platenwisselaar in één behuizing zitten, vervult de Aqua Load 110 een echte brugfunctie tussen het warmwater- en cv-circuit. Het hart van de unit bestaat uit een 110 kW dubbel gescheiden platenwisselaar. Hierdoor is de warmwaterunit perfect toe te passen samen met verwarmingssystemen boven 60 kW. De unit is voorzien van een ingebouwde energiezuinige modulerende pomp zodat deze unit met elke ketel tot een vermogen van 110 kW toegepast kan worden. De unit past zichzelf aan naar gelang het ingangsvermogen.

Informatie: www.remeha.nl