Installeren van zonlichtsystemen extra eenvoudig

Artikel delen

De installatie van een zonlichtsysteem kan de energieprestatie van veel woningen fors verbeteren. Remeha biedt een compleet, samengesteld pakket. Dit betekent dat een installateur alle componenten, inclusief een cv-ketel, met één artikelnummer bestelt en via één levering thuis krijgt. Daarnaast levert Remeha als enige een compleet en uitvouwbaar montageframe voor platte daken dat via 'clickverbindingen' snel te installeren is en als één artikel kan worden besteld. Met het aanbieden van vooraf samengestelde pakketten kan de installateur zijn klant van meet af aan duidelijk maken wat de impact is op de energieprestatie van de installatie. De zonlichtsystemen worden in kant-en-klare pakketten aangeleverd en hebben allemaal een gunstige invloed op het energielabel. Een installatie die bestaat uit een nieuwe cv-ketel en een zonneboiler zorgt vaak al voor een energielabel A of A+. Maar door er een of twee extra zonnecollectoren aan toe te voegen, kan het energielabel A+++ worden.

Informatie: www.remeha.nl