HANDBOEK AFWERKINGSTECHNIEKEN

Artikel delen

Voor professionals die binnenwanden en -plafonds afwerken in quasi alle types ondergronden, bracht Siniat onlangs een handboek uit.
 
Het handboek is een praktische leidraad voor de vakman en bundelt tips en tricks voor de verwerking van voegmiddelen, bouwpleisters en modeleergipsen. Eveneens wordt in het boek een bondig overzicht gegeven van de regelgeving op het gebied van kwaliteits- en tolerantieniveaus, het uitvoeren van herstellingen, en het voorkomen en oplossen van mogelijke problemen.  Ook het voorbereiden van ondergronden voor eindafwerking wordt niet vergeten. Denk hierbij aan schilderen, behangen of het bezetten met tegels.
 
Bovendien worden in de gids stap-voor-stap oplossingen beschreven voor het sneller en mooier afwerken van dagkanten, leidingen, hoeken, aansluitingen, etc. Een eigen exemplaar is – zolang de voorraad strekt – gratis beschikbaar voor de professional .
 
Siniat
www.siniat.nl/handboek