Slimme afvaloplossing voor elke verbouwing

Artikel delen

Bij het verbouwen van een woning komt al snel zo veel afval vrij dat een gewone bigbag van één m3 onvoldoende uitkomst biedt, terwijl een stalen afvalcontainer vaak minder flexibel is.

De oplossing voor het afvalprobleem is de BiggerBag van SUEZ: een inzamelzak voor bouw- en sloopafval die drie keer groter is dan de standaard bigbag. De BiggerBag is een eenvoudige en flexibele oplossing voor het bouw- en sloopafval op kleinere bouwlocaties en bij verbouwingen in en rond de woning. De oplossing is erg compact en kan gewoon als pakket met de post worden bezorgd. Het voordeel hiervan is dat je de BiggerBag kunt uitpakken waar en wanneer deze nodig is. Daarbij komt dat er minder transportbewegingen nodig zijn en dat is niet alleen goedkoper, maar óók milieuvriendelijker. De BiggerBag is verkrijgbaar bij de webshop Bouwbakkie.nl, in de winkel bij BMN Bouwmaterialen Nieuwegein en bij SUEZ. Informatie: www.suez.nl.