‘Doorbraak in energiezuinig verwarmen’

Artikel delen

NIBE introduceerde op de Installatie Vakbeurs Hardenberg de serie NIBE F2120 lucht/water warmtepompen. Het bedrijf spreekt van een doorbraak in het energiezuinig verwarmen van woningen: met een SCOP van meer dan 5,0 leveren ze op jaarbasis gemiddeld meer dan vijf maal zoveel energie op dan ze aan energie verbruiken. Daarnaast hebben ze het breedste temperatuurbereik in hun klasse: de maximale aanvoertemperatuur bedraagt 65°C en zelfs bij een buitentemperatuur van -25°C leveren ze nog zo’n 63°C. In combinatie met een NIBE VVM alles-in-één binnenunit vormt de NIBE F2120 buitenunit een compleet systeem voor verwarming, koeling en warmtapwater. En met behulp van een NIBE SMO regeling kan de NIBE F2120 met andere componenten – zoals boilers, extra warmtebronnen en andere accessoires – worden gecombineerd  tot een verwarmingsinstallatie op maat.

Informatie: www.nibenl.nl