Hoog rendement gaswandketel

Artikel delen

Wolf Energiesystemen brengt de nieuwe FGB hoog rendement gaswandketel. De FGB is leverbaar als solo- en combiketel met een vermogen van 28 of 35 kW. Voor de interne componenten zijn zeer robuuste en duurzame materialen gebruikt. Het A energielabel, conform de ErP-richtlijn, wordt onder andere bereikt dankzij de hoog rendement verwarmingscircuitpomp en ventilator. De ketel heeft een hoge standaard uitrusting en is bijvoorbeeld voorzien van een geïntegreerd expansievat. De ingebouwde regeling ondersteunt, middels een optionele sensor, weersafhankelijke regeling en is compatibel met het Wolf regelsysteem (WRS). Daarnaast bestaat de mogelijkheid tot integratie van een zonne-energiesysteem en is bediening via internet of iOS/android-app mogelijk.

Informatie: www.wolf-energiesystemen.nl