Doorgroei Bouw & Installatie Zuid-Nederland

Artikel delen

De eerste editie van Bouw & Installatie Zuid-Nederland begin november 2016 in Evenementenhal Venray werd bezocht door bijna 2500  geïnteresseerden. Exposanten keken positief terug op hun beursdeelname en waren zeer te spreken over de kwaliteit van de bezoeker. De organisatie bouwt nu het gelegde fundament van deze editie verder uit om in 2017 door te groeien.
 
‘We hebben een sterke basis voor de toekomst gelegd. We kunnen dit concept nu verder uitbouwen’, zei Pieter van Bussel namens Evenementenhal. De exposanten – ook uit de omgeving – deelden zijn mening.
IndiEco Group B.V. won tijdens Bouw & Installatie Zuid-Nederland de Innovation Award. Alle bezoekers konden op de drie beursdagen via een stembiljet hun gewenste winnaar invullen op het gebied van innovatie. De Participation Award ging naar Frico B.V. Deze prijs werd uitgereikt aan de exposant die volgens een onafhankelijke jury het beste uit zijn beursdeelname heeft gehaald. ‘Wij waren blij verrast met deze prijs en hadden dit zeker niet verwacht. Voor ons was het een geslaagde beurs en we zijn trots dat we dit samen met de andere exposanten, bezoekers en beursorganisatie hebben neergezet’, liet Xander van Bree namens Frico B.V. weten.

De tweede editie van Bouw & Installatie Zuid-Nederland staat gepland op 31 oktober, 1 en 2 november 2017 in Evenementenhal Venray.