Monumenten voor evenementen

Artikel delen

BOEi heeft Locatiecentrale.nl gekozen als digitaal platform om bedrijven en organisaties te bereiken die monumentale gebouwen willen huren als evenementenlocatie of als decor voor film- of televisieopnames.
 
In de afgelopen jaren is BOEi Events steeds vaker ruimtes van industriële, religieuze en andere monumenten gaan verhuren aan evenementen- en congresorganisatoren, filmmaatschappijen en televisiemakers. Hazemeijer in Hengelo is bijvoorbeeld een zeer succesvolle evenementenlocatie. Voor film en televisie zijn bijvoorbeeld de Dongecentrale in Geertruidenberg (fotogenieke controlekamer) en Landgoed Monnikenberg (sfeervolle Herenkamer) interessant. Er staat nu een vijftiental locaties op Locatiecentrale.nl, en dat aantal zal blijven groeien.

Meer informatie:
René Schers,
E: r.schers@BOEi.nl of T: 06 171 721 52