Tips voor kansrijk ondernemen in monumenten

Artikel delen

Investeren in monumentaal vastgoed is vaak lonend. Niet alleen financieel, maar het heeft ook een maatschappelijke impact op de omgeving. Het Nationaal Restauratiefonds ondersteunt ondernemers die in monumentaal vastgoed investeren, om samen een succes te maken van de restauratie en/of herbestemming van de panden. Tips voor herbestemming en financiering.
 
Onderzoek van de Monumentenmonitor (in opdracht van BOEi) wijst uit dat ruim twee miljoen vierkante meter beeldbepalend vastgoed wacht op een nieuwe invulling. Maar herbestemming van monumenten is een ‘vak apart’ en menig architect, opdrachtgever of bouwer schrikt voor de uitdaging terug.
Het Nationaal Restauratiefonds en Vastgoedmarkt hebben vooral voor deze mensen een whitepaper samengesteld met een zestal tips die deelnemers leiden langs de belangrijkste keuzemomenten. Bovendien komt een herbestemmer aan het woord met praktische praktijkervaring.
Deze whitepaper wordt aangeboden door het Nationaal Restauratiefonds en Vastgoedmarkt. Via: Vastgoedmarkt.nl