Pasklaar warmwatercomfort

Artikel delen

Remeha introduceert de Aqua Cella als nieuwste oplossing om grote hoeveelheden water op te slaan. De bedrijfsklare, indirect gestookte oplaadboiler onderscheidt zich op het gebied van kwaliteit en warmwatercomfort. Door de eenvoudige installatie, de hoge kwaliteit en minimaal warmteverlies is de Aqua Cella ideaal voor luxe woonhuizen, appartementencomplexen, sportaccommodaties en utiliteitsprojecten.

De oplaadboiler heeft een eenvoudige bediening door de smart display en levert snel heet water. Het gebruik van B-label tanks zorgt voor lage stilstand verliezen en in combinatie met de Quinta Pro van Remeha haalt het systeem een tapwaterrendement van 95% op onderwaarde. De oplaadboiler is zo ontworpen dat hij eenvoudig is aan te sluiten op cv-installaties, stadsverwarming of collectieve verwarmingsinstallaties in zowel bestaande bouw als nieuwbouw. De ingebouwde modulerende pomp, platenwisselaar en regelunit zorgen ervoor dat de boiler automatisch met sanitair tapwater wordt geladen volgens de ingestelde temperatuur. Intelligente regeltechniek stuurt het systeem aan.

De Aqua Cella bestaat uit hoogwaardige materialen om een goed kwaliteitsperspectief te waarborgen. Alle materialen zijn corrosiebestendig en de onderdelen die met het drinkwater in aanmerking komen zijn gemaakt van RVS. Warmteverlies wordt tot een minimum beperkt door het gebruik van de dikke isolatiemantel. De dubbelwandige platenwarmtewisselaar met KIWA-keur en de inhoud van de boiler waarborgen het warmwatercomfort.

De nieuwe oplaadboiler is beschikbaar in verschillende vermogensklassen tussen de 45 en 90 kW. Gebruikers kunnen daarnaast kiezen om de oplaadboiler aan te schaffen met een tankvolume van 200, 300, 500 of 750 liter. Hierdoor is er altijd een oplossing die past bij de specifieke klantbehoefte.

Remeha
www.remeha.nl