Renovatiebeurs in 2018

Artikel delen

Het bekende beursconcept Renovatie & Transformatie dat sinds 2009 door Jaarbeurs Utrecht om en om in Utrecht en in de Brabanthallen in Den Bosch werd georganiseerd, is overgenomen door 54events. Renovatie zal vanaf de 2018 editie (23 t/m 25 mei 2018) plaatsvinden in de Brabanthallen in Den Bosch.
 
Met de overgang naar 54events krijgt de beurs de naam Renovatie 2018 en wordt het beursconcept in een nieuw jasje gestoken. Primair richt Renovatie 2018 zich daarbij op de aannemer en de installateur. Daarnaast kunnen ook VVE’s, corporaties en andere stakeholders baat hebben bij een bezoek. Wendy van de Geijn van 54events ligt toe: ‘Aan ambities van vastgoedeigenaren en ook aan projectfinanciering zal het de komende jaren niet schorten. De spil in het realiseren van de ambities zijn echter de aannemer en de installateur. Onderlinge samenwerking en kennis en inzet van innovatieve renovatieconcepten worden steeds belangrijker. Mede gezien het groeiende tekort aan geschoolde medewerkers is kennis van de nieuwste technieken en materialen om efficiënt te kunnen renoveren belangrijker dan ooit. Met deze beurs bieden wij bezoekers een effectieve manier om in een halve dag weer helemaal bij te zijn. Ons doel is om binnen de hoofdthema’s Comfort & Functionaliteit, Circulair & Energie en Herstel & Verbetering zowel op de beursvloer als in het omlijstend programma een compleet en inspirerend aanbod te bieden.’