Modulerende water/water warmtepomp

Artikel delen

NIBE introduceert de nieuwe modulerende water/water warmtepomp NIBE F1355, specifiek ontworpen voor het kostenefficiënt en duurzaam leveren van verwarming en warmtapwater. Met zijn twee compressoren – waarvan er één invertergestuurd is – is sprake van de ideale water/water warmtepomp voor installaties met een benodigd vermogen tot 28 kW. De ingebouwde regeling zorgt voor een efficiënte samenwerking tussen beide compressoren. Het resultaat: een optimale vermogensregeling, minder slijtage en een hogere operationele capaciteit. Met zijn slimme technologie kan de NIBE F1355 een belangrijke rol spelen in gebouwen waarin innovatieve bouwkundige en technologische toepassingen bepaalde zaken automatiseren, verbeteren en/of gemakkelijker maken. Zo is de warmtepomp voorzien van een zelfregelend besturingssysteem dat het binnenklimaat efficiënt en energiezuinig regelt, mét behoud van optimaal comfort.

Informatie: www.nibenl.eu