Rain drops, you don’t

Artikel delen

De Raindefender-collectie van Carhartt is ideaal voor de voorjaarsmaanden en is zowel winddicht als waterafstotend. Daarnaast beschikt de collectie over een duurzame stretch technologie die zorgt voor meer bewegingsvrijheid.
 
Stevige, hoogwaardige regenkleding is o.a. een specialiteit van Carhartt en noodzakelijk voor iedereen die in de buitenlucht werkt. Onze duurzame, waterafstotende Rain Defender-kleding is ook handig en comfortabel tijdens het vissen, werken in de buitenlucht, of gedurende een aanhoudende herfstbui aan de zijlijn van een voetbalwedstrijd.
In 1889 werd Carhartt in Detroit, Michigan opgericht door Hamilton Carhartt. Sindsdien levert Carhartt kleding die bekend staat om zijn stevige kwaliteit en innovatieve ontwerp. Kleding die voldoet aan de hoogste normen op het gebied van kwaliteit, duurzaamheid en draagcomfort. Carhartt is trots op de werknemers die zij in zoveel verschillende bedrijfstakken mag bedienen en beschermen.

Carhartt
eu.carhartt.com