Vaillant & AWB over de transitie naar gasloos in renovatie

Artikel delen

Op Renovatie 2018, standnummer 03.B.034. delen Vaillant en AWB hun expertise over renoveren op een duurzame manier. Installateurs, aannemers, adviseurs en andere geïnteresseerden kunnen er terecht met allerlei duurzame vragen over bestaande woningen en utiliteitsgebouwen.
 
In de ene situatie kan het bijvoorbeeld beter zijn om te kiezen voor een hybride oplossing, terwijl men in een andere situatie zonder verdere aanpassingen al over kan gaan op all-electric. De experts van Vaillant en AWB vertellen er graag meer over.
 
Een video met referentieprojecten illustreert hoe de oplossingen toe te passen zijn in de praktijk. Vaillant presenteert verder een aantal warmtepompen, namelijk de luchtgebonden aroTHERM warmtepomp, de grondgebonden geoTHERM 3kW en flexoCOMPACT warmtepompen. AWB toont zijn warmtepompsysteem GeniaAir die beschikbaar is als all-electric en hybride.
 
Vaillant en AWB zijn beiden merken van Vaillant Group Netherlands en onderdeel van het Duitse familiebedrijf Vaillant Group. AWB is een toegewijde partner in totaaloplossingen op het gebied van ruimteverwarming, tapwaterbereiding en koeling. Ook Vaillant staat garant voor innovatieve technologieën, gecombineerd met hernieuwbare energiebronnen waarmee het bedrijf klanten systeemoplossingen biedt met de hoogste normen op gebied van comfort, design, duurzaamheid en efficiëntie.
 
Vaillant & AWB
www.vaillant.nl & www.awb.nl