‘Valt’ u ook voor Flesst tijdens de Renovatiebeurs?

Artikel delen

Bij Luchtankers B.V. hebben ze de laatste tijd weer hard gewerkt aan het nog toegankelijker, gebruiksvriendelijker, goedkoper en vooral universeler maken van het Flesst valbeveiligingssysteem. Nou zouden ze dat letterlijk van de daken kunnen schreeuwen, maar ze hebben er toch maar voor gekozen een stand te reserveren op de Renovatiebeurs . Deze vindt op 23, 24 en 25 Mei plaats in de Brabanthallen Den Bosch.

“Het universele zit hem vooral in het verhoogde ‘open source’-karakter van Flesst. Hierdoor kan het systeem optimaal worden gemonteerd en afgestemd op elke onderliggende dakconstructie, dakbeschot en muren,” vertelt Frank aan de Stegge van Luchtankers B.V. Hoe dat in zijn werk gaat, laat Luchtankers B.V. u graag eind Mei zien met een uitgebreide demonstratie. Hetzelfde geldt voor het uitvoeren van onderhoud aan groene daken waar Flesst eveneens uitstekend tot zijn recht komt. Voor de zeer nieuwsgierigen onder u is er de mogelijkheid om ons systeem aan een persoonlijke test te onderwerpen. 
Daarnaast vertelt de organisatie u graag over aansprekende projecten waarbij Flesst zijn dienst bewijst. Zoals het project Houthaven in Amsterdam-West waar een voormalig bedrijventerrein wordt getransformeerd in een duurzame woonwijk. “Een kleine honderd woningen aan het IJ worden hier voorzien van het Flesst-systeem voor onderhoud aan onder meer zonnepanelen. Bent u toevallig een fervent pennenverzamelaar, dan moeten we u helaas ook een beetje teleurstellen. We delen voortaan alleen nog kennis uit ”, besluit de heer aan de Stegge.
 
Flesst
www.flesst.nl