Door dik en dun voor optimale ventilatie

Artikel delen

De producten van het VloerVent ventilatieprogramma van Ubbink zorgen voor optimale ventilatie van uw kruipruimten en kelders van gebouwen en woningen en zijn geschikt voor nieuwbouw en bestaande bouw.
 
Het VloerVent ventilatieprogramma bestaat uit:

  1. VloerVent Nieuwbouw, voor optimale ventilatie van kruipruimten en kelders van gebouwen en woningen. Deze slanke VloerVent past altijd binnen de luchtspouw, zonder aantasting van de isolatie.
  2. VloerVent Nieuwbouw Set, de VloerVent Nieuwbouw is ook verkrijgbaar als set – inclusief verlengstuk – voor de dikkere isolatiepakketten in de spouw.
  3. VloerVent Ventilatiekoker, robuust bewezen model. Niet geschikt voor de standaard luchtspouw van 2 cm, u zult uw isolatiepakket moeten insnijden.
  4. VloerVent Renovatiekoker, eenvoudig aan te brengen in bestaande muren om de ventilatie in kruipruimten en kelders van gebouwen en woningen te verbeteren. De perfecte oplossing voor kruipruimtes met onvoldoende ventilatie!

 
Om het u nog makkelijker te maken is de VloerVent Nieuwbouw nu verkrijgbaar als set. De koker is dunner dan gemiddeld, waardoor hij al past in een open spouwbreedte van 3 tot 4 cm. Bovendien extra uitschuifbaar tot maximaal 56 cm en daardoor lang genoeg voor de meest voorkomende vloerpakketdikten. Voor de VloerVent Nieuwbouw zijn diverse passende roosters verkrijgbaar.
 
Ubbink
www.ubbink.nl/vloerventilatie