Als eerste en gratis de nieuwste tools testen? Dat kan met #builtwithBosch

Artikel delen

Een eerlijk oordeel over powertools krijg je alleen van de persoon die ze dag in, dag uit gebruikt. Jij dus. Daarom heeft Bosch Professional Power Tools en Accessoires #builtwithBosch in het leven geroepen. Als #builtwithBosch-tester krijg jij als bouwprofessional de kans om als eerste en gratis de nieuwste tools te testen – van een kantenfrees of schroefmachine tot de nieuwste warmtebeeldcamera. En het enige wat je daarvoor hoeft te doen, is je bevindingen delen op social media.

Al meer dan honderd testers wereldwijd gingen aan de slag met verschillende tools. Dat de toepassingen zeer divers zijn, blijkt wel uit de filmpjes onze testers. Zo ging Hector Kal van Art Wood Design aan de slag met de accukantenfrees. Afgelopen periode namen onze testers de GTC 400 C Professional-warmtebeeldcamera onder de loep. In de volgende video zie je hoe Mike Landzaad van The Hague Technologies Group B.V. de warmtebeeldcamera toepast in de praktijk.

Binnenkort testen: de accuschroefboormachine van Bosch

Op dit moment is Bosch op zoek naar iemand die de GSR 18V-60 FC Professional-accuschroefboormachine wil testen. Dit onmisbare stuk gereedschap kenmerkt zich door een lange acculooptijd en het compacte formaat. Dankzij het perfecte gewicht is deze accuschroefboormachine ontzettend handbaar en toepasbaar in uiteenlopende vakgebieden. Voor veel professionals dan ook een waardevolle toevoeging aan hun gereedschapskit.

#builtwithBosch

#builtwithBosch is een reviewprogramma, waarbij bouwprofessionals zich kunnen aanmelden om (nieuwe) tools van Bosch als eerste te testen. Het enige wat zij hiervoor hoeven te doen, is hun bevindingen vastleggen in foto- of videomateriaal en dit te delen op de Facebookpagina van hun eigen bedrijf. Deze videocontent deelt Bosch op de eigen Facebookpagina: Bosch Professional Power Tools en Accessoires Nederland. Zo krijgt het werk van de bouwprofessionals meer zichtbaarheid dankzij de vele Facebookfans van Bosch. En de tools? Die mogen de testers houden na afloop.

Meld je aan!

Wil je ook tools van Bosch testen? Meld je dan nu aan via www.bosch-professional.com/builtwithbosch, en wie weet word jij de volgende #builtwithBosch-tester.