Kantoren in Nieuwegein en Zoetermeer worden appartementen

Artikel delen

Twee voormalige kantoorgebouwen in Nieuwegein en Zoetermeer worden omgebouwd tot wooncomplexen met in totaal 101 huurappartementen. Vastgoedontwikkelaar Cityside Apartments gaat transformatie uitvoeren in opdracht van Annexum. De 2 of 3-kamerappartementen worden beschikbaar voor starters op de woningmarkt.
 
De wooncomplexen bevinden zich aan de Duitslandlaan in Zoetermeer en de Rietgors in Nieuwegein. In Zoetermeer worden de 47 instapklare appartementen per september opgeleverd. De verwachte oplevering van de 54 huurappartementen in Nieuwegein is in oktober. Het gaat om duurzame transformaties; de appartementen krijgen het energielabel A of B.
 
Via Annexum investeren particuliere beleggers in kantoren, supermarkten, winkels, woningen en meer. Annexum CEO Huib Boissevain: “We willen meer woningfondsen aan de portefeuille van Annexum toevoegen om zo om onze beleggers meer diversiteit en spreiding te bieden. Bovendien zien we dat beleggers graag in starterswoningen investeren, dat zagen we al bij onze Woningfondsen Hoofddorp en Nieuwegein.”
 
Bron: Annexum