Specialist in asbest- en zwam sanering

Artikel delen

ASB is gespecialiseerd in het zorgvuldig saneren van zowel asbest en zwam. Dit is een unieke combinatie in de markt. Het bedrijf staat voor een vlotte maar altijd professionele aanpak. Dit betekent helder communiceren over werkzaamheden met zo min mogelijk overlast. Op het moment dat asbest of zwam geconstateerd wordt, wilt u er zo snel mogelijk van af. ASB begrijpt dit en kan u in het gehele traject ondersteunen.

Wanneer er zwam geconstateerd wordt, is het van groot belang snel te schakelen. Er wordt gestart met een inventarisatie om de situatie in kaart te brengen. Op basis van het inventarisatierapport maakt ASB een plan van aanpak voorzien van een offerte. “We starten met het, indien nodig, leeghalen en opslaan van de inboedel. Daarna volgen de sloopwerkzaamheden. Dan voeren we de zwamsanering uit en vervolgens brengen we een nieuwe werkvloer aan. Als laatste stap zullen we, indien nodig een isolerende bodemafsluiter aanbrengen.”

In het geval van een asbestsanering wordt er op basis van het inventarisatierapport een offerte opgesteld. Daarna gaan gecertificeerde saneerders aan de slag. “Wanneer zij klaar zijn, wordt de ruimte vrijgegeven door een extern laboratorium. Door onze ervaring weten wij wat er nodig is voor een vlekkeloze sanering.”

Bent u een woningcorporatie, vastgoedbeheerder, vereniging van eigenaren, gemeente of bouwbedrijf en hebben uw bewoners of klanten last of vermoedt u dat? ASB staat voor u klaar om u te helpen.

ASB Sanering B.V
www.asbsanering.nl

Bezoek ASB Sanering op Renovatie 2019 in Den Bosch, stand A026