Even voorstellen: de Renovatieapplicatie

Artikel delen

De Renovatieapplicatie is speciaal ontwikkeld voor renovatiewerk aan woningen en gebouwen. Met behulp van de app kan op eenvoudige wijze het werk worden geïnventariseerd, geregistreerd en gerapporteerd in één overzichtelijk systeem.

Maak een foto van het onderhoudsobject, bijvoorbeeld een raam of kozijn, en upload deze op huisnummerniveau in de app. Vervolgens geef je op deze foto’s de onderhoudswerkzaamheden aan door hier labels aan toe te voegen. De app genereert direct een rapport met alle werkzaamheden en berekent de exacte kosten voor de onderhoudswerkzaamheden op huisnummerniveau welke ook als offerte kan worden verstuurd aan de opdrachtgever.
Een inventarisatie is zo snel en eenvoudig gemaakt én tegelijkertijd is hiermee alvast een deel van de werkvoorbereiding geregeld. Na akkoord van de offerte en de start van de opdracht worden de uitgevoerde werkzaamheden in de app ingevoerd en kunnen hier voor- en na-foto’s aan worden toegevoegd. Deze foto’s worden in het rapport bijgevoegd waarna deze als naslagwerk kunnen worden gebruikt. Vanuit dit rapport kan ook de factuur eenvoudig en snel worden aangemaakt.

Binnen de app heb je ook ten allen tijde een overzicht van het geïnventariseerde- en het uitgevoerde werk wat zorgt voor een betere projectbeheersbaarheid en de mogelijkheid tot tijdige bijsturing binnen projecten. Eventuele nacalculaties en budgettering kunnen eenvoudig in de app verwerkt worden en zelfs de marge op projecten is inzichtelijk. Omdat je dankzij de app nu niet al je gegevens hoeft over te nemen in bijvoorbeeld Excel scheelt je dit al snel vele uren per week. Eén overzichtelijke app te gebruiken op al uw apparaten.

Renovatieapplicatie
www.renovatieapplicatie.nl

Bezoek Renovatieapplicatie op Renovatie 2019 in Den Bosch, stand D071