Werkschoenen winnen?

Artikel delen

In het kader van De Dag van de ZZP’er, heeft ASSENT een leuke winactie bedacht: win een paar Panda werkschoenen t.w.v. 72,95! Het enige wat je hoeft te doen is: een actiefoto met jouw favoriete ASSENT werkkleding delen op de Facebookpagina van ASSENT.

Een vloer leggen, tegels zetten, schilderen of in de weer met gereedschap? Laat het zien!
Deel je leukste, meest unieke actiefoto op de Facebookpagina @Assent en win de Panda werkschoenen t.w.v. € 72,95. De origineelste foto wint!

ASSENT wordt door heel Europa gedragen door vakmannen; van metselaars en schilders tot timmermannen en doe-het-zelvers. Sinds de jaren 90 werkt ASSENT met hen samen door ze te observeren en naar hun mening te vragen. Hierdoor heeft ASSENT werkkleding ontworpen die aan hun wensen en eisen voldoet. De kleding is hierdoor gebaseerd op eerlijk onderzoek en real life situaties. Tijdens het ontwikkelen van de collectie hebben zij rekening gehouden met drie belangrijke factoren: 1. Comfort & ontwerp, 2. Duurzaamheid en 3. Flexibiliteit. De maten van Assent gaan tot 3XL. De werkkleding van Assent heeft drievoudig gestikte naden en versterking op slijtagepunten. Als er niets bijzonders gebeurd, gaat de werkkleding van Assent jaren mee. In hun collectie vind je werkbroeken, werkshirt en -truien, jassen & accessoires.

ASSENT is, naast SafeWorker en KIXX, een eigen merk van Rehamij. Rehamij is totaalleverancier in persoonlijke beschermingsmiddelen. Naast de eigen merken is Rehamij ook distributeur voor diverse toonaangevende merken. Bekijk het complete pakket in het good – better – best principe, op onderstaande website.

Rehamij
www.rehamij.nl