Douchegoten met inbouwhoogte van slechts 65mm

Artikel delen

Bij het renoveren van de badkamer is het vaak niet mogelijk om een douchegoot te plaatsen vanwege de inbouwhoogte van het product. Van den berg heeft een douchegoot ontwikkeld – ‘de R-Line’ – met een inbouwhoogte van slechts 65 mm en dus ideaal voor renovatieprojecten.

Voor renovaties van doucheruimtes of badkamers zijn er nu ook douchegoten leverbaar die speciaal voor dit doel zijn ontwikkeld. Vanwege de geringe inbouwhoogte van slechts 65 mm zijn deze roestvrijstalen douchegoten geschikt voor plaatsing in bijvoorbeeld verdiepingsvloeren enz. Met een breedte van 60 mm en de strakke afwerking middels een gesloten deksel geeft deze douchegoot een ruimtelijk effect.
Deze douchegoot is rondom voorzien van een instort flens en zandhuid, zodat plaatsing veilig en doelmatig kan plaatsvinden. Een zijuitlaat van 40 mm en het uitneembare kunststof waterslot maken deze renovatie douchegoot compleet.
Naast het standaardmodel is er ook een wanduitvoering. De wanduitvoering is voorzien van een wandflens waar overheen getegeld kan worden.

Overige productspecificaties zijn onder andere: standaard voorzien van blind rooster en zandhuid, de afvoercapaciteit is 30 l/min, er is een aardingspunt aanwezig; en het heeft instortankers en een instortflens rondom de goot.

Van den Berg
www.vandenbergafvoerputten.nl