Tegelboren met speciale wax voor koeling

Artikel delen

Fix Plus Nederland is bekend om zijn hoogwaardige tegel levelling producten. Het assortiment is onlangs uitgebreid met een diamantschijf, die een extra lange levensduur kent; en een set tegelboren die voorzien zijn van een speciale wax voor koeling tijdens het werk.

De nieuwe diamantschijf is geschikt voor het zagen van alle soorten keramiek, porselein en natuursteen. Fix Plus garandeert een continue hoogwaardige kwaliteit. Het 1,2 mm dunne blad zorgt voor een strakke snede, ook bij het droog zagen. Het hoge segment van maar liefst 7,5 zorgt voor een extra lange levensduur van de diamantschijf.

De tegelboren van Fix Plus zijn leverbaar in verschillende maten. De boren zijn getest en zijn van zeer hoogwaardige kwaliteit. De tegelboren in de maten: 6 mm, 8 mm, 10 mm en 12 mm zijn voorzien van een speciale wax. Hiermee worden de boren gekoeld en verlengt de levensduur van de tegelboren.

Misgrijpen is verleden tijd met de zorgvuldig samengestelde droog tegelborensets. Het gaat om sets een set voor de kleine gaten van 6 t/m 12mm, en om sets met alle grote boren van 27 t/m 68 mm. Ook een combinatie van beide is een mogelijkheid. Het voordeel van deze sets is dat alle boren eenvoudig na te bestellen zijn, zodat de professional de tegelborensets altijd in topconditie kan houden.

Fixplus
www.fixplus.nl