JACKOBOARD® Aqua Reno: direct betegelbaar, ideaal voor renovaties

Artikel delen

JACKOBOARD® Aqua Reno van JACKON Insulation is een extra dun douchebodem systeem met geïntegreerde afvoer dat in minder dan acht uur kan worden geïnstalleerd. Het systeem is volledig waterdicht, duurzaam en kan naar ieders smaak worden afgewerkt.

Om te beantwoorden aan de steeds groeiende vraag naar inloopdouches, introduceert JACKON Insulation, speciaal voor renovaties, een ‘alles-in-één’-concept. Dit product kan in een recordtijd op professionele wijze geïnstalleerd worden. Dankzij de zeer geringe hoogte van 65 mm, is deze oplossing uitermate geschikt voor dunnere vloeren, zoals die vaak in oude gebouwen aanwezig zijn. De geïntegreerde afvoer levert, omdat er geen uitvlakmortel nodig is, de meeste tijdwinst op. Daardoor is een nacht drogen niet langer noodzakelijk.

Het volledig waterafstotende JACKOBOARD® Aqua Reno bestaat uit geëxtrudeerd polystyreenhardschuim. Een op beide zijden aangebrachte, gemodificeerde mortellaag garandeert een perfecte stabiliteit en is daardoor direct betegelbaar.

Om het nog makkelijker te maken, wordt het concept aangeboden in de vorm van een kit bestaande uit het douche-element – uiteraard in twee delen – met daarbij alle nodige montage-elementen (zoals lijm en afdichtband) voor een gegarandeerd succesvolle plaatsing.

Het JACKOBOARD® Aqua Reno douchebodem systeem

  • biedt een water afvoersnelheid van 0,5 l./s
  • is geschikt voor PBM
  • is beschikbaar in drie afmetingen 900 x 900, 1400 x 900, 1800 x 900 mm
  • is direct betegelbaar

Het uitgebreide gamma JACKOBOARD®-douche-elementen biedt kwaliteitsvolle producten die aanpasbaar zijn aan alle montage-omstandigheden. Het inrichten van een moderne badkamer was nog nooit zo simpel, dankzij JACKOBOARD® Aqua!

Voor meer informatie:www.jackon-insulation.nl