Extra warmteafgifte in badkamer

Artikel delen

Hedendaagse woningen zijn tegenwoordig alsmaar beter geïsoleerd waardoor de warmtebehoefte afneemt. Op specifieke plaatsen zoals de badkamer waar een hogere comforttemperatuur gewenst is, kan je met een semi-elektrische radiator snel inspelen op de warmtevraag.

badkamer

Daarom lanceert Vasco de Blower-unit voor watervoerende badkamerradiatoren Iris HD en Aster HF. De radiator wordt met het vertrouwde Vasco-designventielset inclusief middenaansluiting aan de cv-installatie gekoppeld. Staat de verwarming uit in het tussenseizoen of is het een frissere winterdag? Dan zorgt de Blower met zijn extra warmteafgifte van 1000 watt (bovenop de warmteafgifte van de radiator zelf) ervoor dat je badkamer supersnel de gewenste temperatuur bereikt. Met zijn snelle reactietijd koppelt de Blower Mixed alle voordelen van elektrisch én cv-verwarmingscomfort in één oplossing.

Informatie: vasco.eu/nl