Intuïtieve bedienmodule voor compacte units

Artikel delen

Speciaal voor de aansturing en bediening van compact units introduceert WOLF de nieuwe bedienmodule BMK Touch. De bedienmodule kan geïntegreerd in het apparaat worden toegepast, maar is tevens ook beschikbaar als opbouw- of inbouwvariant.

bedienmodule

De BMK Touch is ingericht met een duidelijke menustructuur. Speciaal aan het kleurentouchdisplay is dat deze tevens is te bedienen met handschoenen aan. De bediening is uitgerust met de functie voor het uitvoeren van een periodieke filtertest. Hiermee wordt de huidige vervuilingsgraad van de filters bepaald. Mede daardoor is het apparaat uiterst intuïtief. Met een voorspellende vervangingsindicator is aan extra filterbewaking gedacht. De BMK Touch is geoptimaliseerd voor een zo laag mogelijk energieverbruik en optimaal comfort.

Informatie: www.wolf.eu