Onzichtbare (school)ventilatie-unit

Artikel delen

Een beeldontsierende luchtbehandelingsunit op het dak kan men soms weerhouden van het aanpakken van het ventilatieprobleem.

ventilator

Speciaal voor deze situaties heeft Swegon de Global LP Outdoor ventilatie-unit ontwikkeld; een platte unit die op het dak wordt geplaatst en niet of nagenoeg niet zichtbaar is vanaf straatniveau. Een belangrijke reden te kiezen voor een ventilatie-unit op het dak is een lager geluidsniveau in het klaslokaal en het gemakkelijker uitvoeren van service- en onderhoudswerkzaamheden. Hiervoor hoeft men namelijk niet in de klas te zijn. Alles bij elkaar maakt dit deze WTW-unit dé ideale oplossing voor het ventileren van een klaslokaal of andere individuele ruimte. Het apparaat heeft een hoog rendement aluminium tegenstroom platenwisselaar en wordt compleet geleverd, dus inclusief afgemonteerde regeling en bediening. Auerhaan Klimaattechniek levert de Global LP Outdoor in twee luchthoeveelheden: model 08 tot 1.200 m3/h en model 10 tot 1.600 m3/h.

Informatie: auerhaan.nl