Alleen maar werken met veilige én éénvoudig te monteren steigers?

Artikel delen

Steigers én steigerbouwers zijn er in vele uitvoeringen. Dankzij het speciale ontwerp van de Armonta H-Frame Renovatiesteiger behoren behoren onveilige situaties tijdens het monteren en demonteren van de H-Frame Renovatiesteiger tot het verleden.

Armonta H-Frame is zeer geschikt om ook uw renovatieproject in de steigers te zetten. Hij is voorzien van stalen roostervloeren (300kg m2) voor optimale grip op de vloer en toch voldoende licht op de werkplek. De bovenliggende werkvloer is voor het betreden altijd voorzien van een veiligheidsleuning.

In opdracht van één van haar opdrachtgevers hebben de specialisten van Armonta het in het water staande gedeelte van ‘Het Mauritshuis’ in Den Haag voorzien van de H-frame Renovatiesteiger. “Een mooie klus op een indrukwekkende locatie”, aldus Rory Born, steiger- en ondersteuningsspecialist van Armonta. “Het is gebouwd inclusief inklimbeveiliging. Dit is om te voorkomen dat er in de steiger geklommen wordt en er wel erg makkelijk in het heel dichtbijgelegen ‘torentje’ van de minister-president te kijken is. Veiligheid voor alles en iedereen, in ieder opzicht”, benadrukt Rory Born.

Armonta

www.armonta.nl