Bedieningsgemak en comfort in één inbouwsensor

Artikel delen

De CO2 inbouwsensor 15RF is zo ontwikkeld dat met slechts één handige bediening alle sensoren te bedienen zijn en de gehele woning van een buitengewoon binnenklimaat kan worden voorzien. Zo kan men sturen op CO2 en handmatig kiezen voor de gewenste ventilatiestand.

schakelaar

Deze bediening heeft daarnaast een ‘energiezuinig’ en ‘buitengewoon goed modus’. Deze nieuwe sensor binnen het ORCON assortiment is een samenvoeging van de afstandsbediening 15RF en de CO2 ruimtesensor, in combinatie met de nieuwste RF en CO2 meet technologie. Eenvoudig uit te breiden met extra CO2 sensoren voor de overige verblijfsruimtes is mogelijk (tot 20 stuks). De CO2 inbouw-bedieningssensor communiceert draadloos met het toestel en de CO2 ruimtesensoren in de overige verblijfsruimtes. Deze wordt gevoed met 230V en is toepasbaar op alle Orcon MVS-15RH en HRC-Max/Smart serie toestellen. De vochtsensor, die standaard in de woonhuistoestellen van Orcon is ingebouwd, maken dit tot een buitengewoon slimme totaaloplossing.

Informatie: www.orcon.nl