Compacte luchtbehandelingskast

Artikel delen

STULZ brengt met de ClimaPac Compact een luchtbehandelingskast met nieuwe configuraties en compactere afmetingen De serie ClimaPac-luchtbehandelingskasten biedt met haar luchtdebieten tot wel 160.000 m³/h een flexibele en modulair configureerbare oplossing voor de meest veeleisende projecten.

kast in kamer met grote man

Echter, omdat 80% van de door de markt gevraagde units een capaciteit tot 15.000 m³/h bezit, is deze compacte oplossing ontwikkeld, met laag verbruik en hoge energiezuinigheid, door Eurovent gecertificeerd en met verschillende warmteterugwinningsopties volgens de Ecodesign-richtlijn. Er is een plug-and-play regelsysteem opgenomen dat speciaal in de fabriek voor deze compacte afmetingen is geconfigureerd, waarmee een efficiënt beheer van de onderdelen mogelijk is en de perfecte integratie ten aanzien van regeling en communicatie is gewaarborgd. Het product is ook als buitenopstelling leverbaar, met extra bescherming van de unit en de onderdelen. Er is tevens de optie tot een uitbreidingsframe, waarmee maximaal drie warmtepompen met de LBK wordt geïntegreerd waarbij beide met dezelfde regelaar compatibel zijn. Deze warmtepompen levert STULZ Groep B.V. zelf, van merk Mitsubishi Heavy Industries.

Informatie: stulz-benelux.com/nl