Renovatie Meerpuntssluitingen vergrendelt deuren op 3 punten tegelijk

Artikel delen

Met de Renovatie Meerpuntssluitingen van HMB vergrendel je de deur vanuit één slot, op drie punten tegelijkertijd. De sterke, mechanische tandwielconstructie zorgt ervoor dat de haakschoten boven en onder eenvoudig en met minimale kracht bediend kunnen worden.

MeerpuntssluitingenDe HMB Renovatie Meerpuntssluitingen trekken kromme deuren tot wel 10 mm recht, waardoor de deur naadloos aansluit op het kozijn. In combinatie met de HMB (renovatie-)sluitplaten en sluitkommen, speelt tocht en vocht geen rol.
De sloten zijn uitermate geschikt voor het vervangen van bestaande oude, of defecte sloten bij renovatie of onderhoud. Niet alleen kan vrijwel elk ander slot hiermee vervangen worden, maar ook zorgt dit voor een minimale voorraad bij service- en onderhoudsmonteurs.
De voorplaatbreedte is in 16 mm, 20 mm, 24 mm te verkrijgen met bijbehorende, diverse doorn- en PC maten. De kleine, ondiepe slotkasten zorgen ervoor dat er minimale tot geen aanpassingen of bewerkingen van de bestaande infrezingen gedaan hoeven te worden. Hierdoor zijn de sloten uitermate geschikt voor smalle deurstijlen.

De sloten bestaan uit 3 delen (2x haakschoten en 1x hoofdslotkast) en kunnen hierdoor eenvoudig en snel op maat worden gemaakt.

HMB
www.hmb.nu