Ontzorg je klant én jezelf met een tijdelijke douchecabine

Artikel delen

Een badkamerrenovatie: een project dat meerdere facetten bevat waarbij de genomen tijd van belang is om het gewenste resultaat én de kwaliteit te kunnen waarborgen. Doorgaans ligt er een behoorlijke tijdsdruk op, aangezien de klant met het gemis van de nodige sanitaire voorzieningen te maken heeft. Om dit te tackelen, verzorgt Douche Simpel tijdelijke douchecabines welke overal in en rondom de woning geplaatst kunnen worden.

Douche Simpel verzorgt hierbij het complete traject: bezorging, installatie en het retourneren wordt allemaal geregeld. Men hoeft zich verder nergens zorgen over te maken, terwijl de klant geniet van het nodige ( tijdelijke ) comfort tijdens een verbouwing. De ervaring leert hen dat als gevolg hiervan, de tijdsdruk op projecten drastisch afneemt. Loopt een project bijvoorbeeld uit wegens onvoorziene omstandigheden dan is er nog steeds geen reden tot paniek, want men kan nog altijd blijven douchen. Vanzelfsprekend levert dit een enorme bijdrage aan het uiteindelijke doel: een kwalitatief hoogwaardige badkamer met tevreden klanten.

Douche Simpel is actief in heel Nederland en België, waarmee een landelijke dekking gewaarborgd wordt. De binnendienst is 5 dagen in de week continu bereikbaar om je te woord te staan en de opdrachten zorgvuldig uit te laten voeren door een team van installateurs. Indien gewenst zal een van de adviseurs je persoonlijk bezoeken om nadere en specifieke samenwerkingen samen te bespreken.

Douche Simpel
www.douchesimpel.nl