Assortiment “Afdichten en lijmen” voor eenvoudige, schone montage zonder boren en schroeven

Artikel delen

Uitbouw, renovatie en herinrichting, montage- of reparatiewerkzaamheden: met de 1-component hybride afdichtmiddelen en lijmen op SMP-basis is verlijming en afdichting van nagenoeg alle materialen snel en eenvoudig – zowel binnen als buiten. Alle producten uit het PCI assortiment “Afdichten en lijmen” bieden grote hechtkracht, zijn overschilderbaar en vrij van isocyanaat en siliconen.

PCI Uniferm® is een universeel te gebruiken hybride-lijm voor het verlijmen en afdichten van bijna alle materialen en ondergronden in de bouw en civiele techniek. Tot de toepassingsmogelijkheden behoren bijvoorbeeld aluminium, vezelcement, gres, glas, hout, keramiek, kunststof, metaal, PVC of spiegels.

Dankzij een breed hechtspectrum en de bestendigheid tegen water en chemicaliën is PCI Elastoferm® geschikt voor het verlijmen en afdichten van aansluitvoegen. De siliconenvrije lijm is speciaal ontwikkeld voor elastische voegen op absorberende en niet-absorberende ondergronden; de elasticiteit van de voegen blijft ook na de verwerking behouden.

PCI Rapidferm® is speciaal ontwikkeld voor de snelle verlijming van diverse materialen – snel uithardend, met sterke aanvangshechting en hoge eindsterkte. Tot de toepassingsgebieden van de hybride-lijm behoren bijv. beton, hout, keramiek, klinkers, kunststof of metaal.

Dankzij zijn glasheldere kleur is de transparante hybride-lijm PCI Glasferm® de perfecte oplossing voor optisch zichtbare toepassingen. Het product blijft ook na uitharding permanent elastisch en is ongevoelig voor schimmels, zodat het uitstekend geschikt is voor toepassingen in badkamers en andere vochtige ruimten.

Het PCI-assortiment “Afdichten en lijmen”  is eenvoudig te verwerken, snel drogend en heeft grote hechtkracht – het verlijmen en afdichten van nagenoeg alle materialen is nu snel en eenvoudig mogelijk.

PCI
www.pci-afbouw.nl